طرز تهیه چورچخلا سوغات اصیل گرجستان

به گزارش وبلاگ صبوحا، چورچخلا سوغات گرجستان، نوعی شیرینی شبیه به باسلوق محلی ما است. شکل ظاهری این شیرینی های خوشمزه شبیه به شمع های براق و کشیده در رنگ های مختلف است. برای تهیه این باسلوق گرجی، از انواع مغزها مثل گردو، فندق، بادام و غیره می توانید بهره ببرید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این شیرینی را به روش گرجی های اصیل به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه چورچخلا سوغات اصیل گرجستان

مواد لازم برای تهیه چورچخلا

  • آب انگور دو لیتر
  • آرد هشت قاشق غذاخوری
  • گردو 200 گرم
  • فندق 200 گرم

طرز تهیه چورچخلا

مرحله اول

اگر آجیل های شما بوداده نیست ابتدا آن ها را حدود دو تا سه دقیقه در ماهیتابه ای ریخته و تفت دهید.

مرحله دوم

آب انگور را در قابلمه بریزید و روی حرارت میانه قرار دهید تا کمی بجوشد و حجم آن نصف گردد.(200 میلی لیتر از آب انگور را کنار بگذارید).

مرحله سوم

در کاسه ای میانه آرد را به همراه 200 میلی لیتر آب انگور که کنار گذاشته بودید مخلوط کنید. با استفاده از لیسک به خوبی آن ها را با هم مخلوط کنید تا آرد کاملا در آب انگور حل گردد.

مرحله چهارم

با استفاده از نخ و سوزن، گردو، فندق یا هر خشکبا دلخواه دیگر را به نخ بکشید (تا طول آن به 25 سانتی متر برسد).

مرحله پنجم

وقتی آب انگوری که روی شعله در حال جوشیدن بود، مخلوط آرد و آب انگور را اضافه کنید و به صورت مداوم آن را هم بزنید.

مرحله ششم

بعد از حدود پنج تا ده دقیقه با قاشق چوبی روی حرارت میانه آن را هم بزنید تا غلظت کافی حاصل گردد.

مرحله هفتم

آجیلی را که به نخ کشیده بودید داخل قابلمه فرو ببرید تا کاملا دور تا دور آن پوشیده گردد (به این مایه مخصوص در گرجی تاتارا می گویند).

مرحله هشتم

چورچخلا را حدود هفت تا ده روز آویزان کنید تا کاملا خشک گردد. در صورت شرایط نگهداری مناسب و نگهداری در جای خنک، این شیرینی را تا یکسال هم می توانید مصرف کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه چورچخلا سوغات اصیل گرجستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چورچخلا سوغات اصیل گرجستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید