طرز تهیه وافل با دستگاه در سه سوت

به گزارش وبلاگ صبوحا، اگر کتاب کاله را دنبال نموده باشید، می دانید که وافل چیست و طرز تهیه وافل بدون دستگاه را هم یاد گرفته اید. اما برترین نتیجه را زمانی می گیرد که طرز تهیه وافل با دستگاه را بلد باشید. البته طرز تهیه وافل روی گاز هم ممکن است ازجمله دستورپخت های مجذوب کننده برای صبحانه باشد که طرز تهیه وافل غلات هم ازجمله آن ها است. اما در این مطلب، طرز تهیه وافل با دستگاه را آموزش می دهیم تا وافل هایی خوشمزه و پف نموده داشته باشید.

طرز تهیه وافل با دستگاه در سه سوت

مواد لازم در طرز تهیه وافل با دستگاه

  • آرد همه منظوره دو پیمانه
  • شکر دو قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر چهار قاشق چای خوری
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • تخم مرغ دو عدد
  • شیر گرم یک ونیم پیمانه
  • کره (آب شده) یک سوم پیمانه
  • وانیل یک قاشق چای خوری

مراحل تهیه وافل با دستگاه

1. تهیه خمیر وافل

همان طور که ممکن است حدس زده باشید، اولین مرحله این است که خمیر وافل را تهیه کنید. این کار ممکن است در پنج دقیقه انجام گردد.

در ظرفی بزرگ، همه مواد خشک را با یکدیگر مخلوط کنید.

در ظرفی دیگر، تخم مرغ ها را هم بزنید و مواد مایع را به آن ها اضافه کنید.

مواد مایع را به آرامی به مواد خشک اضافه کنید و تا رسیدن به خمیری یکدست، آن را هم بزنید.

2. گرم کردن دستگاه از قبل

در این مرحله از طرز تهیه وافل با دستگاه و زمانی که خمیر را تهیه می کنید، بهتر است دستگاه وافل ساز را هم گرم کنید. بیشتر دستگاه های وافل ساز چراغی دارند که گرم شدن آن را نشان می دهد و زمانی که قالب ها به اندازه کافی گرم گردد، چراغ آن روشن می گردد.

3. چرب کردن قالب وافل

در دستگاه های نو، احتیاجی نیست که حتما قالب ها را چرب کنید اما با این کار، وافل ها راحت تر از قالب جدا می شوند. برای چرب کردن دستگاه کافی است اندازهی روغن مایع داخل قالب اسپری کنید یا قالب را با فرچه یا قلم موی سیلیکونی یا دست چرب کنید.

4. ریختن خمیر در قالب

در این مرحله باید خمیر را داخل قالب بریزید. برای هر وافل، سه چهارم پیمانه خمیر احتیاج دارید. با این اندازه خمیر، وافل هایی با اندازه مناسب و نرم خواهید داشت که داخل آن ها هم پف نموده است.

البته هر دستگاهی ممکن است با دیگری متفاوت باشد. برای همین، در این مرحله از طرز تهیه وافل با دستگاه، ممکن است احتیاج به کمی تغییر در اندازه استفاده از خمیر داشته باشید. به طور معمول، سه چهارم پیمانه اندازه مناسبی است که قالب را به اندازه کافی پر می نماید. اگر قالب را بیش از حد پر کنید، با بسته شدن در دستگاه، خمیر به بیرون می ریزد.

5. پخت وافل

در آخرین مرحله از طرز تهیه وافل با دستگاه و زمانی که خمیر را داخل قالب ریختید، در دستگاه را ببندید. در حالت کلی، بعد از چهار تا شش دقیقه، پخت وافل انجام می گردد و آماده مصرف است. اگر دوست دارید، وافلی طلایی رنگ داشته باشید، بعد از چهار دقیقه دستگاه را خاموش کنید و اگر می خواهید، رنگ وافل شما طلایی-قهوه ای باشد، زمان شش دقیقه برای آن مناسب است.

بعد از این زمان، وافل ها باید به سادگی از قالب جدا شوند. توجه داشته باشید که برترین زمان مصرف وافل، بعد از پخت آن است و باید آن را گرم سرو کنید. بعلاوه، می توانید از کره و سس های مختلف مانند سس توت فرنگی در زمان سرو وافل بهره بگیرید. گاهی بستنی و خامه شکلاتی هم گزینه های مناسبی به شمار می آیند.

ترفندهای جالب در خصوص تهیه وافل

تا اینجا با طرز تهیه وافل با دستگاه آشنا شدید و دیدید که چقدر راحت می توانید وافل هایی خوش طعم تهیه کنید. اما اگر می خواهید با ترفندهای جالب در طرز تهیه وافل با دستگاه آشنا شوید، در ادامه همین مطلب، نکات مهمی را بیان می کنیم.

اجازه ندهید وافل ها سرد شوند

وافل های سرد، مانند قبل دیگر مجذوب نماینده و خوش طعم نیستند. برای این که با چنین مسئله ای روبه رو نشوید، بهتر است وافل ها را داخل یک آون توستر قرار دهید تا گرم بمانند و در زمان مصرف، همچنان گرم سرو شوند. البته دمای توستر را باید در کمترین حد خود نگه دارید تا وافل ها بیش از اندازه خشک نشوند. اگر توستر ندارید، می توانید آن ها را داخل دستمال حوله ای بپیچید تا حرارت خود را تا زمان سرو حفظ نمایند.

درِ دستگاه وافل ساز را باز نکنید

در زمان تهیه وافل با دستگاه باید صبر و حوصله فراوانی داشته باشید تا نتیجه دلخواه حاصل گردد. به همین علت، تا انتها زمان پخت وافل، در دستگاه را باز نکنید. از یک زمان سنج استفاده و به آن اعتماد کنید.

وافل ها را فریز کنید

گاهی ممکن است بیش از اندازه مورد احتیاج خود وافل تهیه نموده باشید. احتیاجی نیست که باقی وافل ها را دور بریزید. وافل های اضافی را داخل کیسه فریزر یا کیسه زیپ دار قرار دهید و سپس از فریزر برای نگهداری آن ها یاری بگیرید. با این کار می توانید تا 3 ماه آن ها را بهره ببرید. برای استفاده مجدد کافی است آن ها را در توستر قرار دهید و گرم کنید.

به بخار دستگاه وافل ساز توجه کنید

اگر دستگاه شما نشانگر مخصوص ندارد، باید به بخار خروجی از دستگاه توجه کنید. وافل ها زمانی آماده می شوند که دیگر بخاری از دستگاه خارج نگردد.

سوالات متداول در طرز تهیه وافل با دستگاه

تا اینجا، طرز تهیه وافل با دستگاه را یاد گرفتید و با بعضی نکات مهم آن هم آشنا شدید. در ادامه، به بعضی از سوالات متداول در طرز تهیه وافل با دستگاه می پردازیم.

مدت زمان پخت وافل با دستگاه چقدر است؟

زمان پخت وافل به خود دستگاه و حجم خمیر استفاده شده بستگی دارد. برای پخت وافل با وافل ساز معمولا بین 4 تا 6 دقیقه زمان احتیاج است.

به غیر از وافل، چه چیزهایی می توان با وافل ساز تهیه کرد؟

به غیر از وافل می توانید پیتزا، براونی، انواع نان، پنیر گریل شده و غذاهایی مشابه را تهیه کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه وافل با دستگاه در سه سوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه وافل با دستگاه در سه سوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید