پیتزا املت، یک غذای مقرون به صرفه و سریع
به گزارش وبلاگ صبوحا، این یک پیتزای درجه یک است و مطمئن باشید از طعم و مزه آن خوش تان خواهد آمد. اگر هوادار غذاهای فست فودی هستید یک پیتزا املت خوشمزه برای صبحانه یا شام تهیه کنید.
پیتزا املت یکی از خوشمزه ترین پیتزاها است که برای عصرانه و صبحانه و شام کاربرد دارد. اگر برای تهیه صبحانه زمان کافی ندارید، خمیر را از شب قبل تهیه کنید و داخل یخچال قرار دهید. اگر گیاه خوار هستید ولی لبنیات مصرف می کنید یا طعم و مزه گوشت را دوست ندارید، پیتزا املت یکی از گزینه های بسیار خوب به شمار می رود. با وبلاگ صبوحا همراه باشید تا طرز تهیه پیتزا املت را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا املت
- شیر 1 پیمانه
- آب 1 پیمانه
- روغن مایع 1/3 پیمانه
- آرد به اندازه لازم
- بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
- خمیر مایه فوری 1 قاشق مرباخوری
- نمک 1 قاشق مرباخوری
- شکر 1 قاشق مرباخوری
مواد لازم برای مواد پیتزا املت
- گوجه گیلاسی 10 عدد
- تخم مرغ 4 عدد
- پنیر چدار یا رنده شده به اندازه لازم
- کره 1 قاشق غذاخوری
- نمک به اندازه لازم
طرز تهیه پیتزا املت
مرحله اول
ابتدا داخل یک کاسه بزرگ شیر و آب ولرم را بریزید و بعد روغن مایع و خمیرمایه و شکر و نمک و بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. سپس آرد را آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر کم کم جمع گردد.
مرحله دوم
وقتی خمیر جمع شد آن را ورز دهید. حداقل باید 10 دقیقه با دست خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف گردد. خمیر را به شکل توپ دربیاورید و 1 ساعت در محیط گرم بگذارید تا حجیم گردد و پف کند.
مرحله سوم
بعد از گذشت یک ساعت پف خمیر را با دست بگیرید و مجدد کمی خمیر را ورز دهید. سپس آن را به 5 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را بیضی یا گرد باز نمایید و داخل سینی فر که از قبل چرب نموده اید قرار دهید.
مرحله چهارم
در ادامه کره را داخل تابه بریزید و تخم مرغ ها را داخل تابه بشکنید و کمی و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. در واقع یک نیمرو تهیه کنید و حالا نیمرو را به طور مساوی روی خمیرها بریزید و روی هر خمیر گوجه گیلاسی برش زده بگذارید و کمی پنیر رنده شده بریزید.
مرحله پنجم
حالا سینی فر را در فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه در دمای 180 قرار دهید تا پنیر ذوب و نان بپزد. اگر فر شما کانوکشن ندارد در پایان چند دقیقه گریل را روشن کنید تا سطح پنیر طلایی گردد. اگر به املت های تازه علاقه دارید، طرز تهیه املت هندی را هم در مجله بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه پیتزا املت
- به اندازه آرد اضافه کنید تا نان پیتزا خشک نگردد.
- می توانید فقط از مخلوط گوجه و پنیر بهره ببرید.
پیشنهاد مطالعه: برا تماشا دستورهای آشپزی، طرز تهیه کازان کباب خوشمزه ترکی را بخوانید.
منبع: پیام دلتا