طرز تهیه ته چین کدو حلوایی؛ جایگزین ته چین گوشت و مرغ
به گزارش وبلاگ صبوحا، بعضی اوقات از همه طعم ها خسته می شویم و دیگر نهار و شام را می خوریم تا سیر شویم نه اینکه لذت ببریم. نه هوس غذایی را می کنیم و غذایی ما را وجد می آورد؛ در این صورت ما برای شما دستور پخت ته چین کدو حلوایی را آورده تا در مهمانی های تان، خالق طعم جدیدی در سفره های تان باشید.
ما اغلب ته چین گوشت یا مرغ را امتحان کردیم؛ اما ته چین کدو حلوایی با آن ها فرق دارد و پیشنهاد می شود که یک بار هم که شده این غذای دلپذیر را بر سر سفره هایمان داشته باشیم. گاهی اوقات از همه طعم ها خسته می شویم و دیگر نهار و شام را می خوریم تا سیر شویم نه اینکه لذت ببریم. نه هوس غذایی را می کنیم و غذایی ما را وجد می آورد؛ در این صورت ما برای شما دستور پخت ته چین کدو حلوایی را آورده تا در مهمانی های تان، خالق طعم جدیدی در سفره های تان باشید.
- نصف یک عدد کدو حلوایی
- 3 پیمانه برنج
- 400 گرم مرغ
- روغن به اندازه لازم
- 5 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ
- 2 عدد پیاز
- 1 قاشق مربا خوری زردچوبه
- نمک به اندازه لازم
- 1 لیوان ماست کم چرب
- 4 عدد زرده تخم مرغ
- 3 پیمانه برنج
1. برنج را همراه اندازهی نمک 4 ساعت بخیسانید. 1 عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید.
2. قابلمه مناسبی انتخاب کنید 1عددپیاز، مرغ های شسته شده، نمک، زردچوبه و اندازهی آب درون آن بریزید و روی حرارت بگذارید. اجازه دهید با حرارت بالا به جوش بیاید و سپس حرارت را کم کنید تا مرغ پخته شود.
3. بعد از پخت مرغ را خرد کنید و کنار بگذارید.
4. پوست کدو را بگیرید و بشویید و سپس مکعبی خرد کنید. (نه خیلی ریز و نه خیلی درشت)
5. یک عدد پیاز دیگر را پوست بگیرید، بشویید و نگینی خرد کنید. قابلمه مناسبی انتخاب کنید پیاز را به آن اضافه کنید و همراه 4 قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید.
6. سپس کدو های خرد شده را اضافه کرده و اندازهی تفت دهید. مراقب باشید که له نشود. بعد از یکی دو دقیقه شعله راخاموش کنید و مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید.
7. قابلمه مناسبی انتخاب کنید و همراه اندازهی آب روی حرارت بگذارید بعد از جوش آمدن، برنج خیس خورده را در آن بریزید، صبرکنید تا بجوشد و برنج اندازهی نرم شود وسپس آنرا آبکش کنیم. (برنج را زنده تر از حالت معمول آبکش کنید.)
8. زرده های تخم و ماست را به همراه کمی نمک با همزن دستی خوب هم بزنید تا مایع یک دستی حاصل شود.
9. برنج آبکش شده را به مایع تخم مرغ اضافه و هم بزنید.
10. قابلمه نچسبی انتخاب کنید. 5 قاشق غذاخوری روغن، نصف مایه تخم مرغی و پلو را درون قابلمه بریزید و با پشت قاشق سطح پلو را اندازه کمی فشرده و صاف کنید.
11. شعله پخش کن را روی حرارت بگذارید و قابلمه را روی آن بگذارید.
12. ابتدا حرارت را زیاد کنید تا پلو اندازهی بخار کند و سپس شعله را کم کنید و روی قابلمه دم کنی بگذارید.
13. یک ساعت زمان بدهید تا ته چین با حرارت ملایم دم بکشد.
منبع: ایرنا
منبع: فرادید