یک غذای فوری، ویژه روز های شلوغِ قبل از نوروز
به گزارش وبلاگ صبوحا، این غذا یکی از خوراک های بسیار خوشمزه و راحت است.
خوراک مرغ با برنج یکی از خوراک های بسیار خوشمزه و راحت می باشد و شما می توانید این خوراک خوشمزه را در کمترین زمان تهیه کنید و یک غذای ساده و راحت، ولی در عین حال مجلسی آماده کنید.
شما می توانید از سبزیجات مختلف در کنار این خوراک بهره ببرید و برنج را به صورت کته یا آبکش دم کنید و با سیب زمینی سرخ نموده و زرشک این غذا را تهیه کنید.
این غذای خوشمزه را می توانید در کمتر از نیم ساعت تهیه کنید و برای یک شام یا نهار خوشمزه آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ با برنج
سینه مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه 1 عدد
سیر 2 حبه
زعفران به اندازه لازم
رب 1 ق غذا خوری
سیب زمینی 2 عدد
برنج 2 پیمانه
زرشک 2 ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین به اندازه لازم
طرز تهیه خوراک مرغ با برنج ساده و سریع و خوشمزه
مرحله اول: تفت دادن مرغ
ابتدا باید سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت مکعبی برش بزنید. سپس پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز بدون افزودن روغن در تابه تفت دهید تا سبک گردد و بعد روغن و زردچوبه را اضافه کنید و بعد از این که شیشه ای شد باید سیر پوره شده را اضافه کنید و در ادامه مرغ خرد شده را افزوده و تفت دهید تا مرغ خوب سرخ گردد.
مرحله دوم: پخت مرغ
در ادامه باید ادویه ها را به همراه کمی زعفران دم نموده و فلفل دلمه نگینی شده اضافه کنید و تفت دهید و در پایان رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته و خوشرنگ گردد، حدود 1/2 پیمانه آب جوش اضافه کنید و درب تابه را بسته تا مرغ خوب پخته و به روغن بیفند.
مرحله سوم: تهیه برنج
وقتی مرغ در حال پختن می باشد باید برنج را روی حررات قرار دهید تا بجوش بیاید و بعد از نرم شدن آبکش کنید و یا می توانید از ابتدا به صورت کته دم کنید. سپس کف قابلمه ته دیگ دلخواه را قرار دهید و برنج را دم بگذارید. زرشک را خیس کنید و با کمی شکر و کره داخل تابه تفت دهید تا پف کند.
مرحله چهارم: تهیه خوراک مرغ با برنج
سیب زمینی را پوست کنید و خلالی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و نمک خوب سرخ کنید تا طلایی گردد. زمانی که آب اضافه مرغ کشیده شده و سس غلیظ شد باید از روی حرارت بردارید و به همراه برنج و زرشک و سیب زمینی سرخ نموده سرو کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه خوراک مرغ با برنج با فلفل دلمه و سیب زمینی سرخ نموده
می توانید رب را حذف کنید و به صورت زعفرانی این خوراک خوشمزه را تهیه کنید.
می توانید از انواع خلال ها و مغزیجات در کنار برنج بهره ببرید.
اگر می خواهید برنج را به صورت کته تهیه کنید بهتر است اندازه نمک و آب را دقت کنید تا برنج شما شفته نگردد.
منبع: بهترین ها
منبع: فرادید