چطور کیفیت بسته بندی غذاهای بیرون بر خود را افزایش دهیم؟

به گزارش وبلاگ صبوحا، چشمانتان را ببندید و تصور کنید بعد از سفارش غذای آنلاین محبوبتان، ظرفی خیس و چرب تحویلتان داده می گردد که بین راه شکسته است؛ نیمی از غذا بیرون ریخته و نیمی دیگر داخل ظرف عرق نموده و بی کیفیت شده است. به نظرتان فرصتی برای لذت بردن از طعم غذا باقی می ماند؟ اگر کیفیت بسته بندی غذاهای بیرون بر تا امروز اولویت کسب و کار شما نبود، تا سرانجام این مقاله همراه ما باشید.

چطور کیفیت بسته بندی غذاهای بیرون بر خود را افزایش دهیم؟

چرا بسته بندی غذای بیرون بر مهم است؟

در زمانه ای زندگی می کنیم که عادت رفتن به رستوران برای صرف غذا تا حد زیادی جایش را به سفارش گذاری غذا از خانه داده است. وقتی ثبت غذا به صورت اینترنتی انجام می گردد، تصورات مشتری از رستوران عمدتا بر اساس شکل و شمایل غذا و نوع بسته بندی آن رقم می خورد. کوچک ترین نارضایتی می تواند مشتری را پشیمان و او را از خرید بعدی منصرف کند.

ثبت درخواست غذا بیرون بر با بسته بندی مطمئن

از بسته بندی سازگار با محیط زیست بهره ببرید

بعضی از برترین گزینه های بسته بندی تحویل مواد غذایی سازگار با محیط زیست عبارت اند از:

تحویل غذای آنلاین در ظرف بامبو

گیاه بامبو یک گزینه عالی برای فراوری بسته های پستی و حتی پوشاک بازیافت شدنی است. چرا که الیاف سخت و زمختی دارد و به وفور در سراسر دنیا در دسترس است. به علاوه فراوری این بسته ها برای کارخانه های فراوریی هزینه کمتری دارد و با قیمت پایین تری روانه بازار می شوند.

تحویل غذای آنلاین لای برگ درخت موز

شما می دانید سالانه چند تن درخت فقط برای فراوری بسته بندی غذاهای بیرون بر رستوران ها قطع می شوند؟ بسیاری از سوپرمارکت ها، رستوران ها و فست فودهای کشورهای پیشرفته تر، از برگ درخت موز برای بسته بندی محصولات و تحویل به مشتری استفاده می نمایند.

تحویل غذای آنلاین را در ظرف کاغذی و مقوایی انجام دهید

حتما دیده اید که رستوران غذای شما را در بسته های کاغذی یا مقوایی برایتان ارسال کند. کاغذ و مقوا هر دو فراوان و قابل بازیافت هستند.

از پلاستیک های تتازهپذیر بهره ببرید

امروز دانشمندان می دانند چطور از مواد طبیعی مثل ذرت و شکر، پلاستیک فراوری نمایند. اگرچه هزینه فراوری این پاکت ها بسته به نوع بیوپلاستیک مورداستفاده کمی بیشتر می گردد، در نهایت فواید آن برای مصرف نماینده و زمینی که روی آن زندگی می کنیم، هزاران بار بیشتر خواهد بود. موقع خرید پلاستیک های زیستی به این ویژگی ها دقت کنید:

· ظروف تاشو با قابلیت کمپوست پذیری که کاملا زیست تخریب پذیر باشند و تحمل غذاهای سرد و گرم را داشته باشند؛

· ساک دستی هایی که از مواد بازیافتی ساخته شوند و بتوان با نام یا لوگوی رستوران را روی آن ها ثبت کرد؛

· جعبه های 100 درصد مقوایی زیست تخریب پذیر و بدون کلر که حتی چرب ترین غذاها را تحمل می نمایند.

· صفحات فیبر ساخته شده از الیاف فشرده نیشکر که کاملا کمپوست پذیر هستند.

از ظروف غذای یک بار مصرف ارزان بهره ببرید

· آلومینیوم: بین کم هزینه ترین مواد اولیه فراوری ظرف غذای قابل بازیافت، آلومینیوم بدون شک اولین گزینه است. مشتری بعد از خرید غذا می تواند ظرف آلومینیومی را در فر یا فریزر بگذارد بدون آنکه نگران خراب شدنش نباشد.

· پلی پروپیلن (PP): این ماده اولیه تقریبا به مقدار آلومینیوم بادوام، سبک و ارزان است؛ با این تفاوت که بعضی از مراکز بازیافت، ضایعات پلی پروپیلن را می پذیرند و اغلب می توان دوباره از آن استفاده کرد.

· پلی اتیلن (PET): قیمت این ماده نسبت به آلومینیوم و پلی پروپیلن کمی بیشتر است؛ اما از آنجا که بسیاری از مراکز بازیافت ضایعات آن را می پذیرند و آن را دوباره قابل استفاده می نمایند، ارزش این هزینه اضافه را دارد.

· کیسه کاغذی: از این کیسه ها فقط برای تحویل غذاهای خشک می توان استفاده کرد؛ اما کاملا کمپوست پذیر و فوق العاده ارزان هستند.

· باگاس: این بسته بندی فراورده فرعی شکر و گندم است که برای فراوری ظروف نگهدارنده پایدار استفاده می گردد. ظاهر این بسته بندی کاملا طبیعی است و تحمل چندانی در برابر بخار ندارد.

· پلاستیک پلی لاکتیک اسید: این ظروف یک بار مصرف گیاهی از نشاسته ذرت تهیه می شوند و مقاومت خوبی در برابر رطوبت و حرارت دارند.

برترین ظروف بسته بندی برای غذاهای مختلف

امروزه که خرید غذا با اپلیکیشن ها بسیار رایج است، انتخاب بسته بندی مناسب برای انواع غذا اهمیت بیشتر دارد.

برای انتخاب نوع بسته بندی باید یک بار دیگر سفارش غذای آنلاین مشتری را با دقت مطالعه کرد. برای مثال:

· غذاهای فست فودی مثل پیتزا: از آنجا که جعبه های مقوایی عایق حرارتی هستند، با خارج کردن بخشی از هوای داخل ظرف، جلوی تراکم بخار و عرق کردن غذا را می گیرند؛

· غذاهای داغ: برای تحویل غذاهای داغ بهتر است سراغ ظرف های مقاوم در برابر حرارت پلی پروپیلن بروید که فضای داخل آن گرم بماند، اما از بیرون دست را نسوزاند؛

· بسته های سنگین: آلومینیوم برترین گزینه برای تحویل غذاهای سنگین، چرب یا آبکی است؛

· غذاهای ترد و سرخ کردنی: ظروف بسته بندی Clamshell با تهویه عالی و قابلیت تاشدن، تازگی و تردی غذاهای سرخ کردنی و سوخاری را تا لحظه تحویل حفظ می نمایند.

جعبه تحویل غذای بیرون بر برای مسافت طولانی

ظرف های پلی استایرن برای سرد نگه داشتن غذاهای سرد و گرم نگه داشتن غذاهای گرم عالی عمل می نمایند؛ اما مهروموم محکمی ندارند. ممکن است بین راه باز شوند و محتویات ظرف بیرون بریزد.

مثلا پس از دریافت سفارش گذاری غذا:

· غذای تازه پخته شده را تا حد امکان سریع ببندید؛

· غذاهای با دمای مختلف را جدا نگه دارید؛

· سس را بغل ظرف قرار دهید؛

· مسافت طی شده را تا حد امکان کوتاه نگه دارید؛

· غذا را در ظروف خیلی بزرگ نریزید؛ فضای خالی باعث به هم ریختگی می گردد.

ایده های جالب بسته بندی برای غذای آنلاین

دست رستوران ها برای تحویل سفارش غذای آنلاین باز است. می توانند مثل رستوران های قدیمی از ظروف پلاستیکی یک بار مصرف استفاده نمایند یا با خلاقیت و نوآوری از این ظرف ها فرصتی برای فروش بیشتر بسازند.

1. بسته بندی های بامزه و سرگرم نماینده

خلاقیت به خرج دهید و جعبه ای طراحی کنید که علاوه بر تحویل غذا، جنبه بازی و تفریح هم داشته باشد..

2. بسته بندی های خوراکی

کمتر رستورانی غذاهایش را در بسته بندی های خوراکی به دست مشتری می رساند! این یعنی حتی اگر یک نی نوشیدنی یا قاشق و چنگال خوراکی داخل ظرف غذا بگذارید، نام برند رستوران در فکر مشتری ثبت می گردد.

3. فراوری بسته بندی با پس ماند بذرها

این ظرف های غذا از پس ماند بذرها تهیه می شوند، هیچ گونه ضایعاتی ندارند و کاملا قابل کشت هستند. اما مهم ترین مزیتشان این است که دور انداخته نمی شوند.

4. طراحی بسته بندی غذا با تغییرات کوچک

لازم نیست موقع طراحی بسته بندی غذا دنبال ایده های عجیب و صددرصد تازه باشید؛ کافی است چند تغییر جزئی اما جالب روی مدل های قدیمی پیاده کنید.

5. ظرف غذای سازگار با محیط زیست

استفاده از بسته بندی های سازگار با محیط زیست حکم یک تیر و دو نشان را برای کسب و کار رستوران دارند. هم آلودگی محیط زیست را به حداقل می رسانند و هم نظر حامیان محیط زیست را جلب می نمایند.

6. بسته بندی مینیمال برای تحویل غذا

همین طور که به کیفیت ظرف بسته بندی برای درخواست آنلاین غذای مشتریان توجه می کنید، اهمیت ظاهر ماجرا را نباید فراموش کنید. امروز سلیقه بیشتر مشتریان به سمت سادگی و انسجام می رود و طرح های شلوغ خیلی پرطرفدار نیستند.

7. بسته بندی با قابلیت استفاده مجدد

اگر اهمیت ثبت برند در فکر مشتری برای شما از همه چیز بیشتر است، ظرف هایی طراحی کنید که دوباره قابل استفاده باشند و نام برندتان را روی آن ها حک کنید. خیلی از مردم ظرف های شیر و پنیر را دور نمی اندازند و از آن ها برای نگهداری غذا استفاده می نمایند.

منبع: همگردی

به "چطور کیفیت بسته بندی غذاهای بیرون بر خود را افزایش دهیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور کیفیت بسته بندی غذاهای بیرون بر خود را افزایش دهیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید