طرز تهیه کباب بادمجان با مرغ چرخ شده
به گزارش وبلاگ صبوحا، ترکیب بادمجان و مرغ چرخ شده بسیار خوشمزه می گردد و شما می توانید کباب بادمجان با مرغ را خیلی راحت تهیه کنید، همان طور که پیداست مرغ چرخ می گردد و داخل بادمجان خالی شده قرار می گیرد و بعد مانند کتلت ها سرخ می گردد و در پایان به همراه یک پلوی خوشمزه زعفرانی میل می گردد.
این غذا بسیار تازه و خوش طعم است و اگر می خواهید یک غذای ابتکاری تازه در خانه تهیه کنید حتما کباب بادمجان با مرغ را تست کنید.
مواد لازم
بادمجان گرد 3 عدد
سینه و ران مرغ 1 عدد از هر کدام
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
زعفران به میزان لازم
گوجه 1 عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا به میزان لازم
طرز تهیه کباب بادمجان با مرغ
مرحله اول: آماده سازی بادمجان
ابتدا باید بادمجان ها را که بهتر به صورت دلمه ای انتخاب کنید را بشورید و بدون گرفتن پوست بادمجان آن را به صورت حلقه ای برش بزنید و بعد داخل آب و نمک قرار دهید تا برای 15 دقیقه بماند و تلخی بادمجان ها گرفته گردد و بعد وسط آن را کمی خالی کنید.
مرحله دوم: چرخ کردن مرغ
در ادامه باید سینه و ران مرغ را بدون استخوان کنید و داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و پوره کنید و بعد پیاز و سیر رنده ریز شده و آب گرفته را نیز به همراه ادویه ها اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست گردد و مرغ مزه دار گردد و یا می توانید از همان ابتدا همان مواد ار داخل غذاساز بریزید و له کنید.
مرحله سوم: سرخ کردن
در ادامه باید داخل تابه کمی روغن ریخته تا داغ گردد و بادمجان های تو خالی را داخل آن قرار دهید و از مواد مرغی داخل آن بریزید به طوری که کل وسط بادمجان را پوشش دهد و بعد کمی زعفران روی هر کدام رومال کنید و بگذارید تا هر دو طرف کاملا سرخ و مرغ پخته گردد و بعد داخل دیس قرار دهید و در خاتمه داخل همان تابه گوجه را نیز حلقه ای برش بزنید و سرخ کنید و یا می توانید از گوجه گیلاسی بهره ببرید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت کباب بادمجان با مرغ
می توانید از فلفل کبابی نیز در تهیه این غذا بهره ببرید.
بهتر است از سینه و ران مرغ بهره ببرید زیرا استفاده تنها از سینه مرغ باعث خشک شدن مواد می گردد.
حرارت را باید خیلی میانه باشد تا مرغ ها خوب پخته گردد.
می توانید یک فلفل دلمه را نیز ساطوری کنید به مواد مرغی اضافه کنید.
اگر طعم و مزه سیر را دوست ندارید می توانید از پودر سیر بهره ببرید.
منبع: فرارو