چرا لباس ها پس از شستشو بوی بدی می دهند؟
به گزارش وبلاگ صبوحا، در طول تابستان، بوی بد در لباس های شما حتی پس از شستن بیشتر می گردد. کارشناسان برای برطرف آن راه حل هایی را ارائه می دهند.
به گزارش وبلاگ صبوحا، دلیلی وجود دارد که لباس های شما بوی بدی می دهند به خصوص در تابستان و ما لزوما در خصوص بوی عرق صحبت نمی کنیم که دئودورانت همواره نمی تواند از آن جلوگیری کند.
هوای گرم و مرطوب تابستان شرایط مناسبی را برای کهنه شدن لباس ها ایجاد می نماید. می دانید وقتی لباس های شسته شده را از ماشین لباسشویی بیرون می آورید بوی بدی می دهند؟
خب، چند کار وجود دارد که می توانید برای جلوگیری از این اتفاق انجام دهید. به گفته کارشناسان لباسشویی Life Hacker در طول تابستان بوی بد در لباس های شما حتی پس از شستن بیش تر می گردد. لباس ها اغلب پس از خشک شدن نادرست یا ماندن طولانی مدت در ماشین لباسشویی یا به عبارت دیگر زمانی که مرطوب مانده اند بو می دهند.
در صورت امکان سعی کنید در وهله نخست دلیل بوی بد لباس های تان را شناسایی کنید. برای مثال، ممکن است لباس های تان بوی بدی بدهند، زیرا هنگام پوشیدن آن عرق نموده اید و پیش از شستن، لباس ها خشک شده اند. این امر منجر به وضعیتی می گردد که بوی بد درون لباس ها حبس می گردد.
هم چنین، ممکن است آویزان کردن لباس ها در بیرون برای خشک شدن در طول روز یا قرار دادن لباس ها در کمد هنگامی که هنوز اندکی مرطوب هستند باعث رشد کپک گردد. تهویه ضعیف در کمد تان، ماشین لباسشویی کثیف یا محیط داخلی بسیار مرطوب نیز می تواند عامل ایجاد بوی بد باشد.
پارچه های مصنوعی نیز به مرور زمان بو ها را حفظ می نمایند. نیازی نیست کل سبک زندگی خود را تغییر دهید یا از پوشیدن پارچه های مصنوعی خودداری کنید.
دفعه بعد که قصد شستشوی لباس را دارید از این ترفند بهره ببرید. زمانی که صحبت از ماشین لباسشویی می گردد کارشناسان توصیه می نمایند در طول چرخه آبکشی به جای نرم نماینده سرکه سفید اضافه کنید.
کارشناسان می گویند:به سادگی یک تا نیم فنجان فنجان سرکه سفید و بدون مواد شوینده اضافه کنید. هم چنین، شما می توانید پیش از شستشو تا نصف فنجان جوش شیرین در ماشین لباسشویی خود بپاشید و در طول چرخه آبکشی سرکه اضافه کنید.
استفاده از بوراکس نیز می تواند یک راه باشد. بوراکس یک ماده سفید پودری است با فرمول شیمیایی Na2B4O7 که به نام های سدیم تترا بورات یا دی سدیم تترابورات نیز نامیده می گردد.
کارشناسان می گویند: پارچه های کهنه را با خیساندن آن در حمام آب گرم و نصف فنجان بوراکس به مدت یک ساعت پیش از آماده سازی لباس برای چرخه شستشوی معمولی قرار دهید. البته پس از آن مطمئن شوید که لباس های تان کاملا خشک شده اند.
کارشناسان پیشنهاد می نمایند که برای خشک شدن لباس های تان آن را بیرون از خانه آویزان کنید تا خشک شوند. کارشناسان اشاره می نمایند که اشعه ماوراء بنفش خورشید دارای خواص ضدعفونی نماینده است که می توانند کپک لباس را از بین ببرد. البته این گزینه در مناطقی که رطوبت هوا زیاد است کاربرد کم تری دارد.
منبع: جروزالم پست
منبع: فرارو