خواب حقوقی پرسپولیس در بدهی و طلب، پیگیری پرونده ها چه شد؟

به گزارش وبلاگ صبوحا، تیم فوتبال پرسپولیس در حالی به نایب قهرمانی رقابت های لیگ قهرمانان آسیا دست پیدا کرد که بعضی بازیکنان کلیدی این تیم نظیر مهدی ترابی (قبل از آغاز دوباره بازی ها به طور متمرکز در کشور قطر) و شجاع خلیل زاده را (قبل از فینال) از دست داد. دو بازیکنی که قرارداد خود را با توجه به مفاد مندرج در آن یکطرفه فسخ کردند.

خواب حقوقی پرسپولیس در بدهی و طلب، پیگیری پرونده ها چه شد؟

مهدی رسول پناه سرپرست وقت باشگاه پرسپولیس جدایی مهدی ترابی را به دلیل عدم پرداخت کمتر از یک درصد از به جامانده طلب هایش قانونی دانست اما مدعی شد هافبک تیم ملی فوتبال ایران قرار است پولی را بابت جدایی خود پرداخت کند. مبلغی که هرگز از سوی ترابی پرداخت نشد تا درآمد نزدیک به 250 هزار دلاری بابت ترانسفر این بازیکن را از دست بدهد.

همچنین شجاع خلیل زاده نیز پس از کش و قوس های فراوان به الریان قطر پیوست. پرسپولیس که جدایی او را غیر قانونی دانست از صدور ITC برای او امتناع کرد اما باشگاه قطری با استفاده از قوانین فیفا توانست مجوز بازی خلیل زاده را کسب کند.

مسئولان باشگاه نیز شکایت خود را از این بازیکن که بدون پرداخت مبلغ رضایتنامه و بطور یکطرفه اقدام به فسخ قراردادش نموده بود به کمیته معین شرایط بازیکنان فدراسیون فوتبال برد.

ترانسفر خلیل زاده به لیگ ستارگان قطر باعث خروج پرونده شکایت پرسپولیس از مدافع تیم ملی ایران از کمیته معین شرایط شد. مسئولان این کمیته معتقد هستند با توجه به اینکه خلیل زاده به باشگاهی خارج از ایران رفته است قابلیت رسیدگی به آن را ندارند.

باشگاه پرسپولیس با وجود اطلاع از این موضوع هنوز اقدامی برای شکایت از آنها در فیفا نگرفته است. تعللی که می تواند نشانه هایی از اطلاع آنها بابت عدم دستیابی به محکومیت بازیکن پیشین خود در فیفا داشته باشد.

بخش حقوقی باشگاه پرسپولیس که در حال مذاکره با ماریو بودیمیر برای پرداخت اقساطی طلب 510 هزار یورویی اوست اما مهاجم کروات پیشین سرخ ها آن را نپذیرفته است، در بحث رسیدگی به نامه اعتراضی وکیل کریستین اوساگونا نیز اقدامی ننموده است.

مهاجم نیجریه ای پیشین سرخ ها 226 هزار دلار طلب دارد که بدهی اش با وجود توافق بطور قسطی در دو ماه گذشته پرداخت نشده است و قصد شکایت به فیفا را دارد.

پرونده هایی که به دلیل قراردادهای عجیب در باشگاه پرسپولیس در فیفا ایجاد شده اما بخش حقوقی باشگاه نیز اقدامی در دفاع از چنین پرونده هایی نمی کند. بدهی به بازیکنان خارجی و عدم شکایت از فسخ یکطرفه بازیکنان داخلی نشان از ماندن سرخ ها در

باشگاهی که به نظر می رسد پاداش آسیایی خود را مجبور است همچون سال 2018 و در دوران مدیرعاملی ایرج عرب بابت بدهی هایش حیف و میل کند.

منبع: خبرگزاری مهر

به "خواب حقوقی پرسپولیس در بدهی و طلب، پیگیری پرونده ها چه شد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خواب حقوقی پرسپولیس در بدهی و طلب، پیگیری پرونده ها چه شد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید