برگزاری جشنواره خیریه غذا و نوشیدنی برای حمایت از موسسه یاری
به گزارش وبلاگ صبوحا، جشنواره غذا و نوشیدنی دانشگاه علمی کاربردی سیاحان در تهران با هدف یاری رسانی به بنیاد نیکوکاری یاری برگزار گردید.
دانشگاه علمی کاربردی سیاحان به عنوان اولین دانشگاه مدرس رشته های قنادی و آشپزی، طبق روال چند سال گذشته خود، جشنواره غذا و نوشیدنی را در نخستین روز آبان ماه برگزار کرد. تمامی عواید حاصل از این رویداد به موسسه خیریه یاری (کیش مهر کتایون با مدیریت خانم کتایون ریاحی) اهدا شد.
این رویداد به بهانه روز جهانی غذا، 24 مهر با همکاری موسسه خیریه یاری برگزار گردید.
رستوران های معتبری مثل سیتادو و لئون و اندرو در این رویداد شرکت کردند و به فروش غذا پرداختند.
موسسه خیریه یاری در زمینه حمایت از بچه ها کم شنوا و ناشنوا فعالیت می نماید و هزینه عمل کاشت حلزونی گوش را بر عهده می گیرد.
دکتر امیررضا هاشم پور، مدیر روابط بین الملل دانشگاه علمی کاربردی سیاحان و مسئول برگزاری دوره های کوتاه مدت در این دانشگاه، مدیریت این رویداد را بر عهده داشت.
وی از برگزاری دوره ها، کارگاه ها و سمینار و همایش های گردشگری به وسیله این دانشگاه در آینده نزدیک اطلاع داد.
منبع: کجارو