باتری خوراکی ساخته شد

به گزارش وبلاگ صبوحا به نقل از نیواطلس، هرچند بلعیدن باتری ها در کل ایده جالبی به نظر نمی رسد، اما دستگاه های قابل هضم الکترونیک بیشتر اوقات دارای این بخش هستند.

باتری خوراکی ساخته شد

اکنون یک نوع باتری تازه ساخته شده که استفاده از چنین دستگاه هایی را ایمن تر می نماید و علاوه بر آن از اجزای کاملا خوراکی ساخته شده است.

گروهی از محققان باتری خوراکی آزمایشی در انستیتو فناوری ایتالیاییIIT ساخته اند. این باتری با الهام از واکنش های بیوشیمیایی ردوکس ابداع شده که انرژی را در سلول های انسان ها و موجودات دیگر به وجود می آورد. واکنش های اکسایش و کاهش یا احیاء که در سطح الکترودها انجام می شوند ردوکس نامیده می شوند.

آند باتری از ریبوفلاوین(یا ویتامین ب 12) و دیگر کاتد آن نیز از کورستین(رنگ دانه زرد رنگ و بلورین به فرمول c15h10o7) تشکیل شده است. هر دو ماده به طور طبیعی در گیاهان و موادغذایی دیگر یافت می شوند. زغال فعال نیز برای افزایش قابلیت رسانایی به کار رفته است.

الکترولیت موجود مبتنی بر آب است و جدانماینده آن (یک غشای نفوذپذیر بین آند و کاتد که از اتصالی جلوگیری می نماید) از نوعی جلبک دریایی ساخته شده که به طور معمول در سوشی به کار می رود. در نهایت دو کنتاکت فویل از جنس طلا با درجه مواد غذایی از یک پوشش موم زنبور عسل بر روی آند و کاتد بیرون زده اند.

باتری 0.65 ولتی پس از شارژ شدن می تواند 48 میکروآمپر جریان برق برای 12 دقیقه یا فقط چند میکروآمپر برای مدت زمانی بیش از یک ساعت فراهم کند. هرچند این اندازه برق چندان زیاد به نظر نمی رسد اما برای تامین دستگاه های الکترونیکی کوچک مانند ال ای دی های کم مصرف کافی است.

به گفته محقق ارشد این پژوهش کاربردهای احتمالی و آینده این باتری شامل مدارهای خوراکی و حسگرهایی است که می توانند شرایط سلامتی را آنالیز نمایند یا حسگرهایی برای رصد شرایط ذخیره مواد غذایی به کار می روند. علاوه بر آن با توجه به سطح ایمنی باتری ها می توان از آنها در اسباب بازی های بچه ها استفاده کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

به "باتری خوراکی ساخته شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "باتری خوراکی ساخته شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید